Bibliotek

Kolla vår facebooksida,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där står aktuella evangemang, som föräldraträffar vi ska börja med!

Påsken på Centralbiblioteket

Tisdag 30/4 öppet klockan 08.30 - 13.00

Stängt första maj

Vi har påskpyssel och äggjakt på biblioteket under hela lovet.

Glad påsk!

Vill du bli författare? Tycker du om att skriva berättelser eller poesi?

På lördag den 4:e maj har vi en skrivarworkshop för unga mellan 13-18 där du får hjälp att skriva olika texter tillsammans med poeten Pernilla Berglund. Både fika och lunch ingår och det finns endast 12 platser så det är först till kvarn som gäller! Du anmäler dig via den här länken: http://www.tidskriftenprovins.se/barndomsland/länk till annan webbplats

För mer info se bilden nedan.

Affisch för skrivarworkshop den 4:e maj

I Ånge finns Centralbiblioteket i Centralhuset. I direkt anslutning finns en konsthall där både konst och konstnärer varierar. Vi erbjuder fjärrlån, tillgång till databaser och föreningsarkiv med mera. Fyra filialbibliotek finns runt om i kommunen.

Nu finns vi även i digitala format. Ladda gärna ner våra appar, Ztory och Biblio, där det finns e-böcker och tidningar. På facebook heter vi Ånge centralbiblioteklänk till annan webbplats, och vi har även ett instagramkonto där vi heter angebookmasterslänk till annan webbplats.

Filialen i Fränstas facebooksida hittar du på Fränsta Bibliotek - En del av Ånge biblioteklänk till annan webbplats och filialen i Torpshammars facebooksida hittar du på Torpshammars bibliotek - en del av Ånge biblioteklänk till annan webbplats.

Observera att du nu bara kan låna 5 e-böcker, e-ljudböcker och Viddla-filmer per person och kalendermånad.

Passa på att testa vår tidsskriftstjänst PressReaderlänk till annan webbplats, där du kan läsa över 7000 tidningar från 155 länder på 64 olika språk. Denna kan du komma åt via bibliotekets datorer eller i din mobil/surfplatta/bärbara dator genom att logga in på vårt WiFi (kontakta personalen för inloggningsuppgifter). Efter att du har loggat in på vårt WiFi så kan du använda PressReader på den enheten i tre dagar, även utanför biblioteket.

Viddla logga