Ditt företag ska trivas i Ånge kommun

Ånge kommun är en självklar samarbetspartner för dig som driver, startar eller utvecklar ditt företag. Vi finns här för dig och stöttar i de stora som små frågorna. Vi har lång erfarenhet, god lokalkännedom, ett starkt kontaktnät och bred kompetens inom många olika branscher och områden.

Näringslivskontoret i Ånge kommun är din väg in och din lots till övriga kontakter med Ånge kommun och andra organisationen. Genom att kontakta näringslivskontoret och prenumerera på vårt nyhetsbrev blir du en del av vårt nätverk där vi brinner för samma sak - att näringslivet och vår kommun ska utvecklas och blomstra!

Vi finns i egna öppna lokaler på Centraltorget 1 och du är alltid välkommen in till oss. Näringslivskontoret är i regel bemannat vardagar mellan 8-17, men begränsad tillgänglighet förekommer när vi är ute på uppdrag i regionen eller ute och träffar företag.

Rådande Corona-situation innebär även för oss ett form av undantagstillstånd, där vi i hög utsträckning behövt styra om vår verksamhet till distanslösningar och distansarbete. Tills pandemin är över försöker vi därför hålla oss till att i huvudsak anordna digitala möten.

  • Vi bidrar med våra resurser och vår kompetens i anslutning till att starta företag, utveckla företag, etablering av verksamhet eller vad det än må vara.
  • Vi strävar efter att genom att lotsa och vägleda dig rätt i dina kontakter med kommunen, myndigheter och andra organisationer bidra till en bättre och snabbare hantering av ditt arbete. Processen ska vara snabb och smidig när du som företagare behöver ha kontakt med oss på Ånge kommun!
  • Vi erbjuder ett brett nätverk i regionen och vi har ett utvecklat samarbete med så väl Länsstyrelsen i Västernorrlan, Region Västernorrland, BizMaker och övriga näringslivskontor i Västernorrland och landet.
  • Vi sätter stort värde på personliga kontakter och möten och vill gärna lära känna dig som företagare bättre. Du ska känna att det är nära till oss och vår organisation.
  • Du ska känna dig trygg när du kontaktar oss. Vi har tystnadsplikt och håller hög sekretess.

Särskild Corona-relaterad information riktad till företagare hittar du på vår nyhetssida.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du våra nyheter direkt in i inkorgen. Du hittar formuläret längst ner på nyhetssidan.

Boka möte eller företagsbesök med näringslivskontoretKontakta näringslivskontoret

Kontakta oss för att snabbt få tag på rätt information, relevant hjälp och rätt stöd. Genom näringslivsakuten erbjuder vi med anledning av Corona-krisen tillsammans med BizMaker upp till fem timmar kostnadsfri rådgivning till företagare som känner oro för sitt företag och sin verksamhet. Vi finns tillgängliga dygnet runt, helg som vardag tills vidare. Du kan självklart känna dig trygg med att kontakta näringslivsakuten. Vi har tystnadsplikt och håller hög sekretess.