kaffe och crossiant

 

Företagsfrukost 14 mars med företagsbesök hos Borgsjö Strand & Frendo Borgsjö och presentation om pågående etableringar i kommunen

Nu upprepar vi succén med en gemensam företagarfrukost där kommun och näringsliv träffas för att tillsammans nätverka, samtala och blicka framåt!

Företagarna Ånge i samarbete med Näringslivskontoret i Ånge kommun bjuder nu till en gemensam frukost.

En modig företagarresa
Daniel Karlsson som äger och driver Borgsjö Strand och Frendo i Borgsjö berättar om sin företagarresa, hur han vågat satsa och vad han har för tankar om framtiden. Lyssna, ställ frågor och låt dig inspireras!

Pågående etableringar i kommunen
Framtiden är verkligen här! Just nu händer det fantastiskt mycket i vår kommun, i det befintliga näringslivet och ny etableringar.

Bo Berglund och Tomas Widenfalk, etableringslots och projektkoordinator Site Alby kommer att närvara under frukosten och presentera nuläget rörande pågående etableringar i kommunen.

Program och anmälan
07:30 - 08:00 Drop-in, frukost och nätverk
08:00 – 08:10 Företagarna och näringslivskontoret presenterar sig
08:10 - 08:35 Daniel Karlsson berättar om sin verksamhet på Borgsjö Strand och Frendo
08:35 - 09:00 Näringslivskontoret, Bo Berglund och Tomas Widenfalk berättar om etableringar i kommunen

När: Torsdag 14 mars, klockan 07:30 - 09:00
Var: Borgsjö Strand, Erikslund

Frukosten är kostnadsfri men vi behöver din anmälan för att beräkna antal. Anmäl dig på länken här - Företagarfrukost och företagsbesök hos Borgsjö Strand och Frendo Borgsjö - Företagarna (foretagarna.se) Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen till en företagsam morgon!

loggor företagarna och Ånge kommun