tider för wbbinairum verksamt.se

 

Ny version av verksamt.se

Verksamt.se är en webbplats från svenska myndigheter. På verksamt.se samlar myndigheter som till exempel Bolagsverket, Försäkringskassan, Skatteverket, Tillväxtverket och Arbetsförmedlingen information och tjänster för dig som ska starta eller driver företag.

Verksamt.se som ger samlad information och stöd till företag har fått ett nytt utseende och ny funktionalitet. Utvecklingsarbete pågår fortfarande och delar av webbplatsen kommer därför att se ut som förut. Men alla tjänster går att använda som vanligt.

Verksamt erbjuder webbinairum till sig som dig som ska starta, precis har startat eller vill utveckla ditt företag. Här får du möta experter från olika myndigheter som ger information och tips som kan vara till nytta för dig. Du kan välja att fördjupa dig inom olika teman eller få grundläggande information om hur du startar eget. Alla webbinarier är kostnadsfria.

Upplägget är detsamma för alla webbinarierna – först lyssnar du till våra myndighetsexperter när de berättar det viktigaste du behöver ha koll på. Därefter kan du chatta live med dem och ställa dina frågor eller få hjälp om det var något du inte riktigt förstod. Passar inte tiden så kan du självklart också se sändningen i efterhand, då utan möjlighet att chatta.

Gå in på länken nedan för att komma till verksamt.se och deras kommande webbinarium - Våra webbinarier - verksamt.se Länk till annan webbplats.