nyföretagarcentrums logga

 

Ånge är nu en del av Nyföretagarcentrum!

Ånge kommun har gått med i det befintliga nyföretagarcentrum för Sundsvall, Timrå och Härnösand. Nyföretagarcentrum erbjuder konstnadsfri rådgivning till alla som vill starta eller nyligen har startat företag.

Nyföretagarcentrum erbjuder konstandsfri rådgivning till alla som vill starta eller nyligen har startat företag. Rådgivningen sker digitalt eller via fysiskt möte. Vid flertal intresserade av fysisk rådgivning kan detta samordnas och bokas in på plats i Ånge. Intresserade ifrån Ånge kan också boka in sig på fysiskt möte i Sundsvall eller på någon av de andra tillgängliga platserna.

Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning med erfarna företagare som kan ge råd, bedöma dina affärsidé, affärsplan, budget eller allt annat som ska vara på plats inför företagsstarten. När du har varit på rådgivning hos nyföretagarcentrum kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Nyföretagarcentrum kräver inget annat än ditt engagemang och att du tror på din idé.

För mer information och för att boka din rådgivning gå in på - nyforetagarcentrum.se/sundsvall Länk till annan webbplats.