företagsfrukost, människor samlade vid olika bord för att lyssna på två talare till vänster

 

Deltagarrekord på årets första företagsfrukost!

Torsdagens företagarfrukost, som arrangerades av Företagarna Ånge och Näringslivskontoret, var såväl inspirerande som matnyttig. Dessutom deltagarrekord denna gång men över 60 anmälda.

Under frukosthalvtimmen fick vi information från företagarnas regionchef, Joakim Sjöstedt och sedan lyssna till två av gymnasiets UF-företag, Recandle och Friskog, som berättade om sina affärsidéer och hur de jobbar med sina företag. Mycket duktiga och inspirerande ungdomar.

Frukosttimmen fortsatte sedan inne i Medborgarhuset med en medskapande workshop kring den nya webbplatsen med arbetsnamnet Välkommen hit som är under uppbyggnad. Platsutvecklare Lotten Rapp, som driver arbetet med den nya webbplatsen, berättade kort om tankarna och innehållet på webben innan deltagarna fick ge sig ut i små bikupor.

I mindre grupper diskuterades och visionerades det kring innehållet på denna sida och vad man som företagare såg var viktigt för att nå ut till såväl inflyttare som besökare och boende i kommunen.

"Jag brinner verkligen för att den här sidan ska möta behov och bli användbar för potentiella inflyttare, men också att sidan stärker bilden av oss, såsom vår plats, vårt näringsliv, våra byar, vårt föreningsliv och allt fantastiskt som går att göra här" säger Lotten Rapp.