två händer som håller i en telefon

 

Välkommen till en kreativ frukost!

Företagarna Ånge i samarbete med Näringslivskontoret i Ånge kommun bjuder nu till en gemensam frukost. Nu bjuder vi in till en bra start på dagen med inspiration och ett kreativt utbyte av tankar på hur vi tillsammans stärker bilden av Ånge kommun.

Hur vill ditt företag synas på den nya "Välkommen hit webbplatsen" ?
Nu växer Ånge - 500 nya jobb skapas och 2000 fler kommer att bosätta sig här!

Potentiella inflyttare söker troligtvis information om Ånge på nätet. Idag är resultatet ganska tunt och oinspirerande. Det ska vi ändra på. En "Välkommen hit webbplats" är under utveckling. Ett första viktigt strategiskt steg i vår platsutvecklingsresa för att ge besökare, potentiella kunder eller blivande nyanställda en bra och attraktiv bild av platsen Ånge.

Dina inspel är viktiga och behövs!

Ånge kommuns platsutvecklare Lotten Rapp kommer under denna frukost att inkludera oss företagare i utvecklingen av vår "Välkommen hit webbplats". Det är ett kreativt arbete som pågår för att bygga denna webbplats och vi välkomnar inspel och idéer från alla företagsamma människor i vår kommun!

När: Torsdag 15 februari, klockan 08:00 - 09:15
Var: Hotell Mittlandia, Ånge

Vi bjuder på frukost och trevligt nätverkande! Eventet är kostnadsfritt men vi behöver din anmälan för att beräkna antal. Anmäl dig via länken nedan:
Välkommen till en kreativ frukost! - Företagarna (foretagarna.se) Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen!

loggor företagarna och Ånge kommun