flygbild på granskog

 

Välkommen på företagsfrukost!

Under hösten kommer företagarna tillsammans med Ånge kommun att arrangera tre företagsfrukostar. Den första kommer att äga rum den 21 september på näringslivskontoret i Ånge. Under frukosten kommer företagarna att presentera aktuell fakta och statistik rörande Ånge kommun. Kommunchef, kommunalråd, oppositionsråd och näringslivsutvecklare kommer att vara närvarande från kommunen.

Vi kommer att servera en härlig frukost, kaffe och tårta för att skapa en trivsam och avslappnad atmosfär där vi kan utbyta idéer och åsikter. Detta är en utmärkt möjlighet att få insikter om Ånge kommuns näringslivsutmaningar och möjligheter samt att engagera dig i samtal som kan påverka vår gemensamma framtid.

Första tillfället är torsdag den 21 september, klockan 08:00 - 09:30 på Näringslivskontoret, Centraltorget 1, i Ånge. De andra två förtagsfrukosterna som kommer att arrangeras är 26 oktober och 23 november. Mer information om dessa kommer.

Vi ser fram emot att få välkomna dig och delta i en positiv dialog för att stärka näringslivet i Ånge kommun. Frukosten är kostnadsfri men vi behöver din anmälan. Följ länken nedan för att komma till anmälan för frukosten den 21 september.
Tårtfrukost om näringslivsklimatet i Ånge kommun - Företagarna (foretagarna.se) Länk till annan webbplats.