detaljerad bild med information om webinar

 

Affärer med polska företag - så lyckas du

Vill du veta mer om de viktiga stegen att ta när du gör affärer med polska företag? Då har vi något speciellt för dig!

Vi är stolta över att presentera Dag Nilsson, advokat och Managing Partner på den framstående advokatbyrån BSJP i Polen. Med sin omfattande erfarenhet inom affärsjuridik har Dag hjälpt svenska företag att navigera genom komplexa juridiska frågor när de vill expandera sina verksamheter eller etablera sig i Polen.

📅 Datum: 19 Oktober
🕒 Tid: Kl 10.00-11.00
📍 Var: Online via Microsoft Teams
📧 Anslutningslänken skickas till dig en dag innan webinaret.

Det här är din chans att ta del av en informativ och givande webinar där du kan ställa dina frågor direkt till en expert inom området.

För att anmäla dig och säkra din plats, klicka här: Almi Mitt 2023 (delegia.com) Länk till annan webbplats.
Missa inte denna värdefulla möjlighet att öka din förståelse för att göra framgångsrika affärer i Polen. Se fram emot att träffa dig på webinaret!

Om EEN:
Med glädje och engagemang stöttar vi dig företagare som vill ta steget på en internationell marknad. En vanlig arbetsvecka för oss innebär kontakt med regionala företag som har frågor om utländska marknader och som vill ha stöd på resan att hitta tillverkare och leverantörer eller vill ha stöd och rådgivning för sina internationella affärer.

Vi arbetar med nyfikna företag, både er nystartade och mer erfarna och vi har daglig kontakt med våra otroligt kompetenta och hjälpsamma internationella kollegor inom nätverket. Vi har ett brett nätverk, lokalt, nationellt som internationellt och har kompetens inom flera branscher att tillgå. Kan vi vara hjälp på din internationella resa?
www.eenmitt.se Länk till annan webbplats.