ledmarkering st:olavs leden


Möte om St: Olavsleden 18 april på Borgsjö strand

Nu blir S:t Olavsleden vår!
Var med och skapa en led som hela Ånge kommun kan vara stolta över!

Kommunerna längs S:t Olavsleden kommer från och med i år att förvalta leden i en ekonomisk förening. Att förvalta leden som resurs ser kommunen som angeläget.
Ordförande för föreningen är Ånges kommunchef, Mattias Robertsson-Bly. Han är själv en ivrig vandrare och ser fram emot att få vara med och skapa en led för alla – en attraktiv, välkomnande och tillgänglig led som vi alla i kommunen kan känna oss stolta över.

Tillsammans med projektet Slow Travel Mid Sweden: Pilgrim, bjuder han nu in till en inspirerande träff på Borgsjö Strand kring S:t Olavsleden i Ånge kommun.

Mattias Robertsson Bly kommer bland annat att berätta om sin erfarenhet som pilgrimsvandrare.
Från Borgsjö Pilgrimscenter kommer Aline Vullioud från Borgsjö Pilgrimscenter att informera om hur pilgrimscentret fungerar och om centrets framtidsplaner.

Projektet Slow Travel Mid Sweden: Pilgrim kommer att presentera sitt nya projekt och hur projektet vill skapa en hållbar och inkluderande led för alla - pilgrimer & alla som bor och verkar runt leden. De kommer också att berätta om hur företagen i kommunen kan vara med och bidra.

Plats: Borgsjö Strand
Datum: Tisdag 18/4
Tid: 18.00

Kaffe och Gosmörgås serveras.
Meddela ev. Allergier när du bokar.
Begränsat antal platser, så skynda dig att boka en trevlig kväll om vandring och bygdeutveckling.

Boka din plats genom att mejla senast 14/4 till ange@slowtravelsweden.org