Ånge kommun växer! Nu söker vi en:
PLATSUTVECKLARE - INRIKTNING VARUMÄRKE

Ånge kommun är en plats för alla, med närhet till natur och gemenskap. Här ger kraft och engagemang näring till en levande bygd. Nu växer Ånge. 500 nya jobb skapas och 2000 fler kommer att bosätta sig här. Nu söker vi en platsutvecklare med inriktning varumärke, som ska jobba med att attrahera, välkomna och lotsa in fler människor till Ånge kommun. Välkommen till ett spännande jobb hos oss. Framtiden är här!

Ansök här >> Länk till annan webbplats.


ARBETSUPPGIFTER

Som platsutvecklare lyfter du vårt platsvarumärke, attraktion och värdskap till nya höjder. Din främsta uppgift är att driva och organisera såväl fysiskt som digitalt mottagande, skapa och agera skyltfönster samt ta fram budskap för att fler ska besöka, etablera sig och jobba i Ånge. Du har stort fokus på kommunikation, arbetar såväl operativt som strategiskt med kanaler, nya och befintliga nätverk- och samverkansplattformar samt marknadsföringsinsatser.

Då den här tjänsten är ny finns det goda möjligheter att forma ditt eget arbete samt skapa nya rutiner och processer för att lyckas med målet – att förstärka Ånge kommuns attraktionskraft. För att få saker att hända i samverkan krävs att du är engagerad och duktig brobyggare som dessutom har egna idéer på insatser vi kan göra för att förstärka platsvarumärket på kort och lång sikt. Vi tror att du är kreativ och brinner för landsbygden.

Tillsammans med kollegorna på Samhällsbyggnadsavdelningen kommer du att möta, lyssna in och belysa de möjligheterna som finns inom Ånge kommun med målet att ständigt förbättra vår attraktionskraft. Vi gör det här tillsammans.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Du som söker har relevant utbildning och erfarenhet från någon av följande delar: processledning och samverkansarbete, varumärkesstrateg, marknadsstrategi, marknadsförare och kommunikationsarbete. Vi söker med rätt person med rätt driv.

Rollen ställer krav på nyfikenhet, passion, affärsmässighet, god kommunikativ förmåga och att du är väl bekant med arbete inom varumärke, samverkan och processledning. Du har ett strukturerat och strategiskt angrepps- och arbetssätt och är van att kartlägga, identifiera och prioritera insatser som ger effekt.

Som person är du stabil, ordningsam och har förmågan att föra samman personer och leda arbetet mot gemensamt mål. Du är van vid att använda kommunikation som verktyg, är lyhörd som person och inspireras av utmaningar. För att lyckas i tjänsten är det av stor vikt att du har förståelse för hur samverkan och varumärke förhåller sig till platsens och destinationens utveckling i samspel med andra samarbetspartners.

OM ARBETSPLATSEN OCH ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid, 100%
Stationeringsort: Ånge, med möjlighet till arbete på distans enligt överenskommelse
Referensnummer: 1:2023:005
Löneform: Månadslön
Erfarenhet krävs: Ja
Körkort krävs: Nej
Antal platser: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansök senast: 2023-03-05

Stor vikt kommer läggs vid personliga egenskaper vid rekryteringen. Vi tillämpar löpande urval och ber dig därför att ansöka snarast möjligt. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor, kontakta rekryterande chef Mats Gustafsson via mejl till mats.gustafsson@ange.se eller telefon 073 – 973 44 11.

Ansök här >> Länk till annan webbplats.

Ladda hem annonsen som pdf >> Pdf, 514 kB.