Deadline 13 januari:
Finns det jobbmöjligheter hos er?

Behöver ni anställa under 2023? Ånge kommun kommer delta på Sveriges största mässa för utbildning, rekrytering och starta eget, och kommer i samband med det ta fram en tryckt folder som ditt företag har möjlighet att vara med i. Temat för foldern är "Jobbmöjligheter i Ånge kommun" och den kommer i första hand att delas ut under mässan den 16-17 februari 2023, men även i andra sammanhang där vi önskar marknadsföra det här.

För att komma med i foldern behöver företaget:

  • vara arbetsgivare i Ånge kommun eller vara ett företag som planerar att anställa i Ånge kommun
  • fylla i formuläret via länken nedan enligt instruktionerna senast fredagen den 13 januari 2023
  • godkänna att vi fakturerar 500 kronor plus moms för annonsen. Det gör du i slutet av formuläret genom att fylla i faktureringsuppgifter och bocka i att du godkänner villkoren.

Om ni planerar att rekrytera: Under mässan kommer vi, utöver att använda oss av foldern, även hänvisa besökare till Arbetsförmedlingens Platsbank i Ånge kommun. Vi tipsar därför om att försöka se till att eventuella rekryteringsannonser finns utlagda där den 16-17 februari, och att sista datum för ansökan förläggs en tid efter mässan.

Till formuläret >> Länk till annan webbplats.

För att du ska kunna gå vidare och skicka in formuläret behöver du:

  • Svara på alla obligatoriska frågor i formuläret. Tänk på att vara noggrann med svaren och formulera dig så som du vill att texten ska vara tryckt. Vi kommer inte göra någon korrektur, så ofullständiga meningar eller felaktigt antal tecken kan leda till att ni inte kommer med. I så fall fakturerar vi självklart inte.
  • Mejla in er logga och en lämplig annonsbild som representerar företaget. Bilden bör vara högupplöst och ska inte ha några textinslag. Instruktioner kommer i formuläret.

Om du har frågor eller funderingar kontaktar du Näringslivskontoret via naringsliv@ange.se.
Läs mer om rekryteringsmässan Bazaren 2023 >> Länk till annan webbplats.