Bildkälla: https://www.eventbrite.se/e/main-event-make-your-future-remote-biljetter-123521573351

Make your future remote - eftermiddagsevent 22 oktober om att rigga för- och dra nytta av distansoberoende arbetssätt

De senaste månadernas distansarbete har gjort att många har omvärderat sina liv. Distansarbete har under de senaste tolv åren vuxit med 159% i världen och var redan innan Corona-pandemins utbrott en global trend. Enligt Sifo kan fyra av tio kontorsarbetare tänka sig att flytta till en annan del av Sverige, vilket breddar rekryteringsbasen för företagare och skapar nya möjligheter för inflytt till Ånge kommun. För att dra nytta av trenden behöver vi dock i högre utsträckning kunna erbjuda distansarbetsplatser.

Den 22 oktober bjuder Team Mid Sweden (Regional Exportsamverkan) in till ett fullspäckat eftermiddagsevent riktat till dig som behöver inspiration och verktyg för att anpassa din organisation till framtidens distansoberoende arbetsliv.

Mellan klockan 12-16 får du möjlighet att delta i föreläsningar och workshops från fyra olika länder i världen: Sverige, Nederländerna, Portugal och USA. Regional Exportsamverkans aktörer i Västernorrland har tillsammans med The Remote Lab samlat experter inom olika områden för att ge dig en inblick i dina möjligheter att utveckla ditt bolag och göra affärer - på distans.

Eventet är kostnadsfritt och genomförs digitalt via Zoom.

Läs mer om programmet och anmäl dig här >> Länk till annan webbplats.