Digitaliserade företagsbesök - boka in oss!

Corona-utbrottet har minst sagt fått konsekvenser för våra verksamheter. På näringslivskontoret har vi under lång tid ställt om så mycket vi kunnat till digitala distanslösningar, och de fysiska företagsbesöken har utgått helt. Det betyder inte att vi inte vill träffa er! Snarare tvärt om! Vi saknar att åka på företagsbesök och bjuder därför in till digitala besök.

För att delta i ett digitalt företagsbesök behöver du ha en dator eller en smartphone med en okej internetuppkoppling. Använd gärna hörlurar med mikrofon om du har. Vi uppskattar om du vill visa oss runt, så kanske är det enklare med en mobiltelefon än med datorn om du har möjlighet att välja?

Vi ringer för närvarande inte runt till er företagare för att boka in besök, så till vida att vi inte har en särskild anledning att göra det. Detta på grund av att vi inte vill lägga extra press på dig som företagare nu. Vi vill väldigt gärna att du istället ska kontakta oss och bjuda in oss till ett besök.

I första hand försöker vi hitta tider på onsdagar för att våra kollegor i den politiska organisationen och kommunledningen ska ha möjlighet att vara med, men om du inte kan på en onsdag så bokar vi en annan dag. Vecka 28-31 är näringslivskontoret obemannat.

Vi behöver ungefär en timme till besöket, beroende på vilken typ av verksamhet du har och hur mycket frågor och funderingar som dyker upp. Du behöver inte förbereda dig för ett företagsbesök om du inte har något särskilt du skulle vilja lyfta och diskutera med oss. Vi vill helt enkelt bara lära känna dig och din verksamhet, och höra lite mer om hur du mår och hur det går.

Boka möte med näringslivskontoret direkt

Det går även bra att ringa för att boka in ett besök på telefonnummer 0690 - 25 05 05 eller maila direkt till naringsliv@ange.se.