Bli en del av vårat team! Näringslivskontoret söker en eller flera projektledare

Nu söker vi projektledning till vår förstudie med fokus på att skapa förutsättningar för lokalsamhället och näringslivet att dra nytta av vindkraftsetableringarna i Ånge kommun. Vi rekryterar en projektledare på heltid eller flera på deltid under projektperioden som sträcker sig till den 14 september 2021. Tanken är förstås att förstudien ska leda till en ny ansökan om ett genomförandeprojekt. Sista ansökningsdag är den 3 januari, så vänta inte med din ansökan!

Är du en målinriktad person som vill vara med och bidra till ett bättre samhällsklimat och en större värdebehållning i lokalsamhället? Utmanas du av att hitta lösningar vid intressekonflikter? Är du en social person som uppskattar möten med många oliktänkande människor? Är du bra på att organisera och hitta samarbetsformer och stimulera grupper till att sträva mot gemensamma mål, där mångfald skapar mervärde? Brinner du för landsbygdsutveckling?

Vi söker dig som brinner för hållbar landsbygdsutveckling och som kan se- och är intresserad av att upptäcka möjligheter med vindkraftsutbyggnaden i Ånge kommun. Det är viktigt att du har förståelse för att frågan om en fortsatt utbyggnad av vindkraften är nationell, men ändå har nyanser av svart och vitt lokalt där utbyggnaden sker.

Läs mer och ansök >> Länk till annan webbplats.