Undervisning och Grupper

Mitt i Musiken, Bobergsbandet och Teatergrupperna

  • Sång- och instrumentalundervisningen i åldrarna från grundskolans åk 3 t.o.m. 9 organiseras i ensembleform på respektive skola enligt vårt koncept Mitt i Musiken Länk till annan webbplats.. Våra pedagoger som är specialister på ett 15-tal instrument Länk till annan webbplats. arbetar i lag och du träffar dem 3 ggr per vecka tillsammans med alla dina spelkompisar.
  • Instrumental- och sångelever i gymnasieålder ingår i Bobergsbandet. Bandet repeterar en gång i veckan och till det kopplas en fördjupningslektion, enskilt eller i mindre grupp, på respektive instrument.
  • Drama/teaterundervisning Länk till annan webbplats. erbjuds läsåret 22/23 elever från åk 3 i grundskolan t.o.m. gymnasiet. Grupperna håller till på Medborgarhuset och är ett samarbete med Teaterverkstan i Ånge.

Föreställningar och Konserter

Ofta är det tillsammans med din grupp eller ensemble som du ställer dig på scen. Musikskolan producerar både egna föreställningar t.ex. Höstshow, och Julturné och deltar i kommunens övriga kulturliv, Kulturnatt, skolavslutningar m.m. Ett oslagbart sätt att lära sig mer är att uppträda inför publik. Tveka därför inte att höra av dig till musikskolan om du har idéer till föreställningar och framträdanden. Kanske behöver du musik- eller annan underhållning till ditt servicehus eller företagsevent?