Aktuellt

Mitt i Musiken är här!

Musikskolan har nu slutfört arbetet med en ny inriktning på undervisningen som startar HT 2021. Intresset är stort för att komma till oss och lära sig spela men många tycker att det är svårt att via en kort enskild lektion och eget övande komma så långt att man vill fortsätta upp i åldrarna. Därför ersätter vi nu undervisning en gång i veckan med ensembleundervisning flera gånger i veckan, alla instrumentalister och sångare tillsammans i samma rum. Eleverna träffar oss lärare mer och det kommer att bli roligare och lättare att lära sig spela! Varje skola får sitt eget välljudande kompisgäng och "Mitt i Musiken" blir namnet på det nya, döpt efter vårt geografiska läge och det faktum att du från första tonen kommer att vara mitt i ett musikaliskt och socialt sammanhang. Nu kör vi!

Höstens Kurskatalog släpps måndag 14/6!

Anmälan till Musikskolan är enbart digital. Lediga platser bokas direkt i kurskatalogen Läs mer under Anmälan.

Kulturnatten!

Se bredden av Ånges Kulturliv presenteras tillsammans med våra fina akter, alltifrån yngsta blåsorkestern via snygga sångnummer och samspelta teatergrupper till Musiksällskapet.

www.ange.se/kulturnatten Länk till annan webbplats.

Musikskolan i sociala media:

Du hittar alltid det senaste, med inspirerande inslag från både vår egen verksamhet och andras i våra kanaler på sociala media. Följ oss på

Instagram: @angemusikskola

Ånge Musikskolas facebook Länk till annan webbplats.