Vandringar längs S:t Olavsleden

Under 2019 genomfördes under 5 söndagar i juli guidade vandringar längs en av världens nordligaste pilgrimsleder S:t Olavsleden. Detta var ett samarrangemang mellan församlingarna efter leden och Ånge kommun. Under vandringarna bjöds det på lättare förtäring och återtransporter ordnades kostnadsfritt tillbaka till utgångspunkterna. Ett mycket lyckat och efterfrågat arrangemang. Under sommaren 2020 satte Coronapandemin stopp för arrangemanget. Vi hoppas kunna fortsätta med vandringarna under sommaren 2021 under förutsättning att pandemin har avtagit i tillräcklig omfattning.

Ta chansen att njuta av Ljungandalens fantastiska natur och kultur, samtidigt som du får motion och tid för rekreation och återhämtning. Två av fem delstäckor går genom Ånge kommun.  Mer information kommer på hemsidan                                  Selånger Pilgrimscenter.se