Konsert

Vill ni arrangera en spelning för Sommarorkestern?

Varje sommar har Ånge kommun en Sommarorkester som består av musicerande ungdomar från hela kommunen.

Sommarorkestern underhåller med en blandad repertoar som riktar sig till en bred publik. Under 2 veckor varje sommar turnerar orkestern runt i kommunen och har spelningar.

Inför denna sommar förbereder vi nu spelningarna i god tid så att sommarorkestern får möta en bred publik och förhoppningsvis kan du få möta våra unga musiker.

Att arrangera en spelning är kostnadsfritt för dig som arrangör. Det är trevligt om det kommer många besökare så det kan vara bra att ha någon form av fika, eller annan aktivitet, i samband med spelningen.

Spelningarna kommer ske under vecka 25-27. Schema sätts när vi vet vilka lokaler som ska besökas.

Kommer det många anmälningar prioriteras:

1. äldrevården
  2. spridning i kommunen
  3. platser där Sommarorkestern inte spelat tidigare

Anmäl ditt intresse så försöker vi få med alla.

Uppge gärna adress

Om du arrangerar tillsammans med någon förening, företag eller annan privatperson uppge det här.

Om Ja, beskriv gärna vad du tänker.