Elnäset och Haverö

Vill du arrendera i sommar?

I sommar finns två fina och viktiga kultur- och turismmål som vi vill arrendera ut. Är du den vi söker?

Eldnäset är ett kafé som ligger i anslutning till ett Flottningsmuseum. Hit kommer besökare för att fika, lära sig mer om vår flottningshistoria och lyssna på konserter. För att verksamheten ska kunna bedrivas söker vi nu en arrendator.

Haverö strömmar är en gammal kvarn belägen i ett av kommunens naturreservat. Har är du nära naturen med många besökare som kommer för fika och få information om närområdet. Även här finns ett litet museum i kvarnen som gärna får drivas av dig som är arrendator.

Din ansökan skickar du via mail till Jens Östlund, fritid-, kultur- och turismchef, Ånge kommun: jens.ostlund@ange.se Vid frågor ring 0690-250 287