Kulturmöte med kommunen

Therese, Jens och Camilla

Under april månad bjuder vi in till Kulturmöten där vi gärna vill träffa dig som jobbar med kultur på professionell och/eller ideell basis.

Ånge kommun gör en satsning för att hjälpa kommunens kulturliv att bli än mer blomstrande. Nu vill vi träffa dig som är kulturaktör och/eller med i kulturförening. Vi vill samla alla under samma tak och få igång en dialog, lära känna er och höra vad ni önskar.

Förra året hade vi möten i oktober och kom på många fina idéer tillsammans. Bland annat "kul-tur julkalender" och publicering av kulturlokaler i kommunen.

Vi bjuder nu in till flera trevliga kvällar med en öppen dialog där vi vill berätta vad vi kan göra för er. Men vi vill framför allt höra vad ni önskar, söker och tänker på inför framtiden?

Kanske du undrar om kommunens nya evenemangskalender? Kanske vill du berätta om den fantastiska satsningen du gjort på kulturområdet? Kanske har du idéer om hur vi kan utveckla olika saker? Alla tankar och idéer är välkomna. Det är först när vi vet vad som sker som vi, gemensamt, kan göra något åt saken.

Torsdag 4 april

Lokal: Träffpunkten, Kölsillre 242

Tisdag 9 april

Lokal: Parteboda byförening, Parteboda 158

Onsdag 10 april

Lokal: Kälens bygdegård, Kälen 411
Tid: 18:00-20:00

Tillsammans skapar vi en kulturrik miljö för alla kommunens invånare.

Vid frågor kontakta therese.didrick@ange.se

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA