Tips, exempel och material

Pandemin ställer speciella krav på alla som organiserar en verksamhet. Du som bedriver en verksamhet är ansvarig för att anpassa den så att du, dina medarbetare, besökare och kunder kan följa lagar, riktlinjer och råd. Hos Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) finns råd, tips och exempel på hur andra har gjort i sina verksamheter för att bromsa smittan.
Läs mer hos MSB >>länk till annan webbplats

I bilden står det "Skärpta regionala rekommendationer från 12 april 2021. Du som är född 2004 eller tidigare bör använda munskydd i offentliga inomhusmiljöer, till exempel i köpcentrum, i butiker, på apoteket och serviceställen såsom drivmedelsstationer och frisersalonger. Läs mer om pandemin och regionala rekommendationer på krisinformation.se och på ange.se/corona."
I bilden står det "Tack! För att du använder munskydd och håller avstånd"

Till hjälp för att påminna er själva, besökare och omgivningen om att tänka sig för och ta sitt personliga ansvar för att minska smittspridningen finns material att ladda hem, skriva ut och sätta upp. Länsstyrelsen och Region Västernorrland har tagit fram material som du kan lägga in din logotyp i om du vill. Vi på näringslivskontoret har tagit fram affischer tillsammans med Local Hero Ljungandalen. Hjälp oss gärna att sprida materialet. Tillsammans minskar vi smittspridningen!

Om du behöver hjälp med att infoga din logotyp eller skriva ut i färg kontaktar du näringslivsakuten så försöker vi hjälpa dig.

Bilden beskriver de regionala rekommendationer som införts i Västernorrland från och med den 12 april 2021. Avsändare är 1177 Vårdguiden och Region Västernorrland, och samma information finns längre upp på sidan att ladda hem i uppläsningsbar pdf-version.