Näringslivskontoret <3 Bobergsgymnasiet


Onsdag 5 oktober:
Frukostmöte på Bobergsskolan

Hur har ditt personliga yrkesnätverk sett ut genom livet? När och hur skapades starten till det? Onsdagen den 5 oktober bjuder Näringslivskontoret i samverkan med Bobergsgymnasiet in näringslivet till ett första frukostmöte med lärarna på ekonomiprogrammet.

Vem? Företag och avdelningar, stora som små, inom till exempel ekonomi, HR, juridik, mäklare etc.
När?
Onsdag den 5 oktober klockan 8.30-10.00
Var? Bobergsgymnasiet i Ånge

Anmälan sker senast måndag den 3 oktober via mejl till Sandra Reuterving >>. Ange antal personer och namn på de som önskar delta. Har du en kollega inom- eller utanför din egen organisation som du tror skulle vilja delta, tipsa gärna vidare!

Vi har ett otroligt spännande och givande arbete på gång med målet att öppna dörrar och skapa de bästa förutsättningarna för att våra unga vuxna ska få möjlighet till ett inspirerande och stärkt rotsystem/nätverk i vår kommun, innan de ev. ger sig av mot vidare studier. Detta så att de efter sina studier vet vilka - för många idag - oupptäckta möjligheter och intressanta företag som finns i vår kommun.

Vi vill även med nyfikenhet och ett stort intresse lyssna in de insikter och behov som finns från företagen in till skolan.

Vill du vara med och inspirera och själv inspireras tillsammans med Bobergsgymnasiet och ev. vara en del av våra unga vuxnas första yrkesnätverk i våran kommun? Eller vill du bara hålla dig uppdaterad? Vi önskar alla, oavsett bransch och yrkestitel, hjärtligt välkomna. Vi bär alla på en unik och personlig resa som kan inspirera någon annan på ett eller annat sätt.

Vi ser fram emot att ses!