Morgonsol över gräs, textinslag: Välkommen på frukost

 

Onsdag 31 augusti:
Välkommen på företagarfrukost!

Vi går en spännande höst till mötes och bjuder härmed in till företagarfrukost! Denna gång har vi med oss Almi och bron som är två organisationer som finns tillgängliga för att stödja dig som företagare. Har du koll på att både Almi och bron erbjuder en rad olika kostnadsfria tjänster? Dessutom får du träffa vår nya näringslivsutvecklare Therese Persson som just börjat hos oss på Näringslivskontoret!

När? Onsdag 31 augusti 07.30-09.00
Var? Ånge. Lokal meddelas vi mejl senast dagen innan.

Anmäl dig senast måndag 29 augusti via formuläret nedan.

På agendan:

  • Fredrik Kuoppa från Almi kommer fokusera på att berätta om finansiering, hållbarhet och vilken typ av rådgivning du som företagare kan få utan kostnad från dem. Vad bör man tänka på innan en lånefinansiering? Hur mycket behöver man egentligen låna? Varför är hållbarhet viktigt för din finansiering? Vilken typ av finansiering bör du välja? Och hur bör man tänka i samband med finansiering? Läs mer om Almi Västernorrland >> Länk till annan webbplats.
  • Johan Stenborg från Bron Innovation berättar om hur de kan stödja dig och särskilt genom projektet Digikraft. Genom digikraft har du möjlighet att kostnadsfritt få kraftfullt stöd för att påbörja eller komma vidare i din affärsutveckling med hjälp av digitala verktyg. Helt enkelt skapa den strukturen som just du har hjälp av just nu i ditt företagande - med utgångspunkt i att det är du som är bäst på att förstå din kärnaffär, din vardag och din verklighet! Läs mer om bron och Digikraft >> Länk till annan webbplats.

Självklart berättar vi också om vad som är på gång i kommunen och hos oss på Näringslivskontoret. Bland annat är vi numera en del av den nya samhällsbyggnadsavdelningen och dagen till ära har vi med oss en av våra nyanställda - Therese Persson, näringslivsutvecklare.

Anmälan, senast måndag 29 augusti:

Enkäten är avslutad, inga fler svar kan lämnas.