Har du tankar kring ägarskifte? Projektet CooCon stöttar dig!

Någon gång i framtiden kanske du vill sälja ditt företag. Projektet CooCon drivs av Connect och Coompanion tillsammans med Almi Nord och en handfull erfarna och kompetenta partners och har som syfte att förenkla processen med ägar-/generationsskiften för dig som företagare i något av landets fyra norra län.

Ålder, ekonomi, intressen, prioriteringar, familjesituation... Oavsett orsaken till att ett ägarskifte ska genomföras så är frågorna ofta många. Hur hittar jag intressenter? Vilka olika lösningar finns det? Kan de anställda ta över? Hur mycket kostar det? Och kanske viktigast av allt; hur gör man?

Som deltagare i CooCons program genomgår ditt företag fyra steg:
1. Behovsanalys
2. Språngbräda 1
3. Kunskapsmoduler med hållbarhetsanalys
4. Språngbräda 2

Efter genomgången process, som tar mellan fyra till sex månader, får du ett sammanfattande dokument som kan ligga till grund för ditt fortsatta arbete med ägarskifte.

Intresserad av att veta mer om CooCon-processen och hur projektet skulle kunna hjälpa dig på vägen mot ägarskifte? Rådgivare i Västernorrland är Annika Holmsten som kan berätta mer. Mejla Annika >>
Du kan även läsa mer om projektet och göra en intresseanmälan direkt på www.agarskiften.com >> Länk till annan webbplats.