Skolstart för dina blivande medarbetare - knyt kontakter med Bobergsgymnasiet

Augusti betyder skolstart och det är hög tid att samordna praktikplatser och hitta handledare och mentorer till eleverna. För att långsiktigt säkra kompetensförsörjningen är varje kontakt du har med skolan värdefull.

Har du möjlighet att ta emot en praktikant? Låter det spännande att vara handledare? Mentor? Vilka erfarenheter kan du dela med dig av? Eller skulle det helt enkelt vara bra att få in en resurs några veckor? På Bobergsgymnasiet finns hungriga och duktiga elever som längtar efter att ge sig ut i arbetslivet och se mer av hur just din vardag som företagare är.

Vi på näringslivskontoret vet att kompetensbehovet i det privata näringslivet är stort. Genom att visa och tydliggöra för eleverna på Bobergsgymnasiet vilka möjligheter som finns att fortsätta utvecklas och växa i Ånge kommun utgör du och ditt företag ett viktigt kugghjul i att säkra kompetensförsörjningen i kommunen på lång sikt.

Kontakta Per Håkansson eller oss på näringslivskontoret för att bolla idéer om hur du kan knyta kontakter och stötta Bobergsskolan och eleverna. Varje företag och företagare har en unik historia att berätta. Ta chansen att inspirera eleverna till att lämna skolan för att fortsätta utveckla och bygga sin framtid i Ånge kommun!

Till Bobergsgymnasiets hemsida >> Länk till annan webbplats.
Följ Bobergsgymnasiet på Facebook >> Länk till annan webbplats.