Affärsplattform vind öppen för registrering

Före sommaren fick vi det glädjande beskedet att Vattenfalls vindkraftprojekt Klevberget söder om Fränsta är ett av de två första vindkraftsprojekten i Sverige som anslutit sig till den nya affärsplattformen som ska göra det enklare och smidigare för vindkraftsprojektörer och lokala företagare att hitta och möta varandra. Nu är plattformen igång och du kan registrera ditt företag och dina erbjudanden!

Plattformen är framtagen av Vindkraftcentrum och Umeå Universitet. Tänk på att en registrering i databasen inte automatiskt innebär att du kommer att göra affärer med vindkraftsprojektet Klevberget. Det är fortfarande viktigt att registrera erbjudanden som är konkurrenskraftiga både vad gäller pris och kvalité. Ta hjälp av en företagsrådgivare om du behöver. Ta kontakt med oss på näringslivskontoret så ser vi till att lotsa dig till rätt kontakter och rätt stöd.

Vi erbjuder till att börja med två tillfällen där vi går igenom hur affärsplattformen fungerar och hjälper till med registrering tillsammans med Christer Andersson från Vindkraftcentrum:

Torsdag 20 augusti 12.00-13.30
Tisdag 25 augusti 07.30-09.00

Tillfällena erbjuds digitalt, vilket innebär att du i lugn och ro deltar medan du äter lunch eller frukost. Det enda du behöver är en dator eller en smart telefon, gärna med kamera och ett par externa hörlurar med mikrofon, samt en okej internetuppkoppling. Länkar till mötena hittar du nedan.

Läs mer och hitta möteslänkarna här >> Länk till annan webbplats.