Foto: Henrik Evertsson

Dags för Hemester! Naturum och turistbyrån drar igång ny kampanj

Folkhälsomyndighetens rekommendationer innebär för de flesta av oss att vi behöver vända upp-och-ner på våra levnadsvanor. Det viktigt att vi strävar efter att söka stimulans i så väl vardag som på fritiden även om vi behöver hålla distans till varandra - vad passar då bättre än att "hemestra" och upptäcka varje skrymsle och vrå av vår fantastiska kommun?

Med inspiration från Bräcke kommun och det tidigare samarbetet med fototävlingar på temat "hemester" har nu Naturum och turistbyrån tagit initiativ för att dra igång en ny kampanj med fokus på allt det där fantastiska vi har alldeles runt knuten! För visst är vi stolta över att bo i vår kommun i dessa tider, där vi har så många möjligheter till att ägna oss åt säkra aktiviteter som stärker välbefinnandet samtidigt som vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om social distansering? Vi har gott om utrymme i Ånge kommun, och även om vi redan vet att det är så, vill vi med denna kampanj bevisa att vi har fler smultronställen än invånare!

Grunden i intiativet är att lansera en fototävling med fokus på allt det fina och roliga som finns att göra i Ånge kommun. Allt kommer samlas i sociala medier med hjälp av "hashtaggen" #hemesterångekommun.

Håll koll på Ånge kommun Länk till annan webbplats., Näringslivskontoret i Ånge Länk till annan webbplats. och Naturum Ånge Länk till annan webbplats. i sociala medier för att haka på kampanjen!

Kontakta Rebecka Andersson för mer information per mail eller telefon, nummer 076 - 246 71 63.