Så påverkas Näringslivskontoret

Näringslivskontoret håller öppet som vanligt så länge vi är pigga och friska. Kom gärna och hälsa på oss, men bara om du är helt symptomfri! Nu hjälps vi åt att minska smittspridningen. Vår fysiska tillgänglighet kan dock komma att begränsas med kort varsel, så om du behöver få tag i oss rekommenderar vi alltid att kontakta oss via telefon eller mail.

Inställda evenemang och företagsbesök

Vi försöker i första hand att hitta digitala lösningar för våra möten och evenemang, men vi har ett antal inplanerade evenemang och företagsbesök där själva syftet var att träffas. Kanske kan vi under den kommande perioden lära oss att mingla i ett digitalt mötesrum, men där är vi inte än, och vi har beslutat oss för att pausa vår evenemangskalender och skjuta fram inbokade företagsbesök tills vidare.

Evenemang som vi valt att ställa in är branschdagen för besöksnäringen den 24 mars, vår Hållbarhetsfredag den 27 mars, samt de två planerade företagarfrukostarna, Ånge BBC, i april. Vi ber att få återkomma med nya datum längre fram. Prenumerera på vårt nyhetsbrev, håll koll på mailen och följ oss på Facebook Länk till annan webbplats. för att alltid hålla dig uppdaterad om vad vi har på gång.

Omställning till digitala forum och distansarbete

Vi jobbar på för att hitta de bästa digitala lösningarna och förbereder oss på eventuellt distansarbete, så att vi ska kunna fortsätta finnas tillgängliga även om vi behöver stanna hemma från jobbet. Det innebär så klart också att du som redan nu är isolerad i ditt hem kan träffa oss precis som vanligt. Det enda du behöver är en dator eller en smartphone, gärna ett par hörlurar, och en okej internetuppkoppling. Kontakta oss och boka in möte så fixar vi tekniken!