Välkommen till Ånge företagarkalas 2019!

Nu är det hög tid att börja ladda upp inför årets kalas som arrangeras av företagare - för företagare! Välkommen till en kväll där vi samlas för att fira näringslivet i Ånge kommun!

När?

Torsdag 21 november, klockan 16.30

Var?

Medborgarhuset, folkets hus, Centraltorget 20, Ånge
Hotell Mittlandia, Torggatan 8, Ånge

Hur?

Köp din biljett idag, via www.nortic.selänk till annan webbplats. Biljetten kostar 600 kronor, och för det får du ett helkvällskalas med föreläsning, revytimme, mingeltillfällen, trerätters middag, samt middagsunderhållning. Begränsat antal biljetter!

Ett kalas av företagare - för företagare. Hur går det till?

Det är enkelt att vara sponsor till kalaset! Du anmäler dig som sponsor genom att fylla i formuläretlänk till annan webbplats. Det lilla sponsorpaketet kostar 2 000 kronor och inkluderar exponering i menykortet vid bordet samt 2 biljetter till kalaset. Det stora sponsorpaketet kostar 15 000 kronor för mindre företag, och 25 000 kronor för större företag, och inkluderar exponering vid scenen samt i foajén på Mittlandia där välkomstdrinken kommer att serveras. Frågor om sponsorpaketen besvaras av Emelie via emelie.saterberg@ange.se, eller per telefon till 0690 - 250 164.

Här kan du ladda hemPDF affischen och kortfattad information om de olika sponsorpaketen.

Frågor?

Kontakta Emelie Säterberg via emelie.saterberg@ange.se, eller per telefon: 0690 - 250 164.

Magdalena Forsberg

Vi är stolta över att kunna presentera Magdalena Forsberg som inspiratör under Ånge företagarkalas 2019!

Magdalena Forsberg är den svenska idrottsutövare som flest gånger tilldelats Jerringpriset. Inte mindre än fyra gånger har hon blivit framröstad som segrare av svenska folket. Hennes egna prestationer i skidspåret och på skjutvallen resulterade bland annat i sex stycken VM-guld och att hon vann världscupen i skidskytte sex år i rad!

I sina föreläsningar låter Magdalena åhörarna ta del av hennes framgångsrika karriär och tankar och tips kring framgång i stort. Magdalena vet av egen erfarenhet att nyckeln till framgång är att sätta upp rätt mål och att verkligen ta reda på vad som krävs för att nå sitt mål och sedan verkligen vara beredd göra jobbet.

Med utgångspunkt i den egna karriären som elitidrottare föreläser Magdalena Forsberg på ett personligt och varmt sätt om drivkrafter, mål, motivation, självförtroende och den ”mentala verktygslådan”. Hon bjuder också på anekdoter och glimtar ur livet bakom tv-kulissen.

Johanna Ojala

Vår moderator för kvällen är ingen annan än Johanna Ojala! Johanna är skid- och Ångetjejen som inledde sin tidiga karriär i junior-landslaget, men som vi numer ofta ser som den omtyckta och hyllade TV-profil hon är! År 2016 erhöll hon som första kvinna någonsin priset Kristallen för årets sport-tv-profil. Utöver detta är Johanna också företagare och jobbar som skidtränare.

The Crew

The Crew är showgruppen som kan få vilket sällskap som helst att lägga undan besticken ett slag för att sjunga med till en gammal favoritlåt. De bjuder på middagsunderhållning som sträcker sig från att gästerna kommer till att det är dags att lämna borden. Korta nummer i olika genres dyker upp då och då under kvällen för att hela tiden hålla stämningen på topp. Eller vad sägs om ett glittrigt disconummer i sann 70-tals stil? Eller en nostalgitripp tillbaka till 80-talets underbara musik? De som inte vaknat efter det brukar ställa sig upp när rockfinalen kör igång. Artisterna har lång erfarenhet inom showbiz och ger alltid det lilla extra för att skapa en magisk kväll.

Här kan du smygkika på The Crew!länk till annan webbplats