Information via SMS

När vi behöver förbättra vattenledningarna eller laga en läcka stänger vi av vattnet. Det kan påverka din vardag och du behöver få veta det så snabbt som möjligt. Därför använder vi oss av SMS och talsvar via fast telefoni för att informera om/när vattnet stängs av.

Om din fastighet berörs av en eventuell avstängning i samband med VA-arbeten så får du ett sms eller talsvar med datum och tid för avstängning, under förutsättning att ditt telefonnummer är med i vårt register.

Anmäl telefonnummer

Du får våra automatiska aviseringar om du har ett telefonnummer registrerat till din fastighet. Du även kan registrera ett kontantkort eller ett mobilnummer som är registrerat på din arbetsgivare (huvudsaken att man har tillgång till mobilen och kan motta PIN-koden vid registrering). Om du vill ha våra aviseringar kan du själv anmäla dig via Everbridge. Länk till annan webbplats. Där kan du också ändra eller ta bort ditt nummer om du inte vill ha fler aviseringar.

Till varje nummer går det också att registrera upp till fem adresser.

Mer information om driftstörningar, VA-arbeten samt råd och riktlinjer vid vattenavstängning finner du på kommunens hemsida.

Vid övriga frågor kontakta Tekniska enheten.