Anmäl intresse för fibernät

ServaNet är ett öppet fibernät i södra och mellersta Norrland där flera av Sveriges ledande leveran­törer konkurrerar om att ge dig tjänster, internet, tv och telefoni, av högsta kvalitet. Med hög driftsäkerhet och liten risk för störningar når ServaNet i dag fantastiska hastigheter på upp till 1 000 Mbit/s till såväl bostäder som företag.

Fler intresserade i området - större chans att få fiber

Är du intresserad och vill ha fiber så gäller att ju fler som är intresserade runtom dig, desto större chans att du får fiber. Bor du i ett villaområde är det därför en fördel om både du själv och dina grannar sänder era intresseanmälningar till ServaNet. Självklart anslutar bolaget även enskilda villor och företag, beroende på förutsättningarna.

Varför är fiber bra?

SNABBHET – Fibern är förberedd för hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Vad vi vet så finns det inget snabbare på marknaden idag.

VALFRIHET – ServaNet är ett öppet fibernät med flera tjänsteleverantörer. Du väljer den eller de leverantörer du vill ska leverera tjänster till dig.

SÄKERHET – Fibernät är mindre känsliga för störningar och ger en hög driftsäkerhet. ServaNet har en driftsäkerhet på 99,95 procent.

KLOKHET – Att installera fiber är en investering för framti­den och intresset för din eventuella villa ökar.

Anmäl intresse för fiber

Vill du anmäla intresse för anslutning till fibernätet? Gör det via www.servanet.se/anslut/angelänk till annan webbplats!

Eller vill du bara veta mer, gå in på www.servanet.selänk till annan webbplats. Du kan även kontakta ServaNets kundcenter på: 0200-120 035 eller via info@servanet.se


Information om tjänster och teknik hittar du på Servanets hemsida www.servanet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skicka meddelande till sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2016-03-08

Kontaktinformation