Ånge kommun har ett varierat näringsliv som tar vara på våra naturresurser, kulturarv och traditioner.

På Ånge kommun har vi som uppdrag att hjälpa våra företag att utvecklas genom samarbete och gemensamma projekt. I vår verksamhetsplanPDF (pdf, 2.5 MB) kan du se våra fokusområden och mätbara mål för 2016.

Har du frågor angående företagsutveckling, investeringsstöd, starta eget-kurser eller inflyttning är du varmt välkommen att kontakta oss.hej

Etablera dig och ditt företag i Ånge kommun!

  • Ånge kommun är din självklara samarbetspartner när det gäller nystart av företag, företagsutveckling, etableringar, samverkan och projekt.
  • Vi praktiserar "en dörr in" principen och blir din lots till övriga kontakter på Ånge kommun och andra organisationer, för att skapa enkla och snabba processer.
  • Vi har ett brett nätverk i regionen och nära samarbete med länsstyrelsen, landstinget, Almi, Bizmaker och övriga näringlsivskontor i Västernorrland.
  • Vi sätter stort värde på personliga möten och dina tankar kring Ånge kommuns näringsliv.

Etablera dig och ditt företag i Ånge kommunlänk till annan webbplats


Business Start - För dig som är nystartad som företagare, har en idé eller vill träna konceptutveckling. Vill du komma vidare och få nya idéer och proffessionell rådgivning?

Utveckla din idé - Business StartPDF (pdf, 568.7 kB)

hej

Nytt näringslivsbolag i Ånge kommun

Under företagarfrukosten den 10/11 presenterade företagarorganisationerna ett förslag att  slå ihop sina organisationer och skapa ett näringslivsbolag i Ånge kommun. Nedan presenteras förslaget i sin helhet och du har chans att ställa frågor samt komma med input till förslaget fram till torsdagen den 17/11. Därefter träffas organisationerna och diskuterar de frågor och synpunkter som kommit från er företag och skapar ett färdigt utkast som presenteras på Näringslivsutskottet den 22/11. Läs mer om förslaget här.länk till annan webbplats


Skicka meddelande till sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2017-02-28