Om webbplatsen

Så här navigerar du på ange.se

Sök

I sökfunktionen längst upp på sidan kan du göra fritextsökningar. När sökresultaten presenteras får du också möjlighet att förfina din sökning.

Ämnesingångar

Ingångar till olika ämnesområden hittar du i menyn i sidhuvudet. De är uppdelade för att du snabbt och enkelt ska hitta till rätt ämne.

  • Utbildning & förskola
  • Omsorg & hjälp
  • Uppleva & göra
  • Bo, bygga och miljö
  • Näringsliv & arbete
  • Kommun & politik
  • Trafik & infrastruktur

Tillbaka till startsidan

Genom att klicka på kommunloggan längst uppe till vänster kommer du tillbaka till startsidan. Du ka också klicka på "Hem" i den så kallade "brödsmulelisten" direkt ovanför innehållet på sidan.

Uppdateringar

Informationen på kommunens webbplats uppdateras informationsägarna själva på kommunens olika förvaltningar. Uppgift om sidansvarig finns längst ner på varje webbsida där det även finns uppgift om när sidan senast uppdaterades. Via ett formulär kan du skicka meddelande till sidansvarig om du undrar över något i informationen på sidan.

Nödvändiga program

För att ta del av dokument på sidan behöver di vanligen programmet Adobe Reader. Här kan du hämta och installera Adobe Readerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Webbmaster

Vi tar gärna emot synpunkter och tips om webbplatsens funktion och innehåll. Som huvudredaktörer och webbmaster för www.ange.se alternerar följande personer;

Kristina Kamsten, Informationssekreterare, tel 0690-250 278
Anders Lindqvist
, Verksamhetsutvecklare, tel 0690-250 263
Inga Westerlund, Systemförvaltare/huvudregistrator, tel 0690-250 177

Rättigheter och ansvarig utgivare

Copyright för 212000-2387 Ånge kommun, 841 81 ÅNGE. Ansvarig utgivare är Kristina Kamsten, Informationssekreterare, tel 0690-250 278.

Skicka meddelande till sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2016-06-18

Kontaktinformation